Top image

Adviesbureau

Loes Kluft Zorghoteladvies is gespecialiseerd in het bevorderen van betaalbare, professionele en gastgerichte zorg via kleinschalig en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. In onze dienstverlening staat de relatie met de gast en het creŽren van een eigentijdse zorgcultuur centraal. We kiezen voor een meer bedrijfsmatige, marktgerichte benadering en werken bij voorkeur op maat. Het bieden van maatwerk zet uw wensen centraal, creŽert de meest gastvrije ontmoeting, houdt ons scherp en maakt ons werk uitdagend.

Synergie tussen hotellerie en zorg

Het verschijnsel zorghotel staat in Nederland nog in de kinderschoenen, maar de behoefte aan deze mengvorm van hotellerie en zorg is groot, zowel bij de consument als maatschappelijk. De stijgende vraag naar zorg, de trend om de verpleegduur in ziekenhuizen terug te dringen, ideeŽn over ketenzorg en de noodzaak om kosten terug te dringen; het zijn stuk voor stuk argumenten voor het ontwikkelen van een groot aantal zorghotels en vergelijkbare voorzieningen.

Advies en begeleiding

Loes Kluft Zorghoteladvies begeleidt zorginstellingen en ondernemers bij de ontwikkeling van verblijfsaccommodaties met gastgerichte zorg. Voorbeelden zijn zorghotels, accommodatie ten behoeve van dagbehandeling, huisvesting voor ouderen en projecten op het gebied van zorgtoerisme.

Marktonderzoek en projectbegeleiding

Loes Kluft Zorghoteladvies werkt vanuit de markt als onafhankelijk adviseur en intermediair naar de gezondheidszorg. In voorkomende gevallen kunnen wij ter stimulering van de procesgang een minderheidsbelang in een zorghotel nemen.

Conceptontwikkeling

Wat wij inbrengen is ondernemerschap, het gastvrijheidsideaal
en kennis van de moderne zorgconsument. Dat stelt ons in staat rendabele zorguitgangspunten te formuleren.